White phone icon 078842424
078802424

login icon

contul tau

menu arrow down

intra in cont

inregistreaza-te

close icon
email
parola
ati uitat parola?

Lista de

favorite

arrow down

Lista de favorite

Pentru a putea folosi acest modul este necesar sa va logati

0

arrow down

cos

arrow down

Cosul de cumparaturi

Produse: 0

Suma: 0.00

Finalizeaza comanda

Asigurari Imobile, Bunuri, Inundatii

au fost gasite 1 Produse
Asigurari Online Chisinau Moldova

Informatie Utila

O locuinta este una dintre cele mai de pret posesii pe care le poate avea cineva, deoarece un astfel de bun imobiliar a ajuns sa fie echivalent cu siguranta. Altfel, de ce ar mai fi investite sume atat de mari pentru astfel de bunuri, daca nu ar avea o mare insemnatate in viata proprietarilor care le detin? Cu toate acestea, cei care achizitioneaza o casa sau o locuinta nu realizeaza faptul , ca desi aceasta este atat de pretioasa , poate suferi pagube materiale sau poate fi chiar distrusa in mod iremediabil, din aceste considerente iti recomandam sa iti producri asigurare pentru imobil, bunuri si contra inundatiilor.

De ce?

Din cauza oricaror posible dezastre naturale sau neglijente umane, care pot duce la incendii, inundatii, explozii si alte evenimente neplacute care pot afecta partial sau total locuinta. Desigur, unele dintre aceste evenimente sunt mai probabile decat altele, si pentru acest lucru exista mai multe tipuri de asigurari( la prim risc si la valoarea initiala ). Prioritatea politei facultative de asigurare RESIDENZ-EXPRESS consta in complexitatea(ofera asigurarea imobilului , bunurilor , de accidente si a raspunderii civile) sa si posibilitatea fiecarui proprietar de a-si procura acoperirea eventuala cu pretul oportun de a fi platit . Asigurarea online a imobilului D-stra prin intermediul 24mag.md si partenerilor sai este responsabila si ofera garantia unui trai decent !

Ce inseamna ASIGURARE DE IMOBIL, BUNURI SI CONTRA INUNDATIILOR?

Asigurarea de imobil sau asigurari imobiliare au ca scop asigurarea locuintei dvs ( fie casa, apartament sau oficiu) de la diferite cauze care pot aduca daune (incendiu, fenomene ale naturii, inundarea vecinilor, cutremur, inundatii).

Asigurarea bunurilor au ca scop asigurarea bunurilor dvs de la diferite cauze care pot aduca daune (incendiu, fenomene ale naturii, inundarea vecinilor, cutremur, inundatii, furt).

Asigurarea contra inundarii vecinilor are ca scop asigurarea bunurilor si imobilului vecinilor dvs de la inundare, vds doar trebuie sa va alegeti suprafata asigurata. 

Ce inseamna suma asigurarii?  Aceasta suma este suma care o achita compania de asigurare in cazul aparitiei necazului. De exemplu daca dvs alegeti suma asigurata in valoare de 150 000 lei ea se achita integral dvs numai in cazul deteriorarii 100% din imobil. Valoarea sumei despagubirii depinde de procentul de deteriorare, care va fi analzitat de un expert, si exact aceasta suma se achita persoanei. Si de sigur cu cit suma asigurarii este mai mare cu atit si suma care ti se acorda in caz de necaz este mai mare, totodata creste si costul acesteia. Ca sa fii sigur, cumpara asigurare de imobil ( casa, apartament sau oficiu) online, cu livrare gratuita in Chisinau Moldova.

Branduri ,